Dé specialist in wandelschoenen uit Gulpen

Contact opnemen

Bij ons in Zuid-Limburg is wandelen toch wel het fijnst. De glooiende heuvels, het prachtige landschap: het uitzicht is hier nooit saai. Het zuiden van Limburg staat dan ook onder meer bekend om de beruchte wandeltocht ‘Nacht van Gulpen’. Ga echter niet wandelen zonder goede wandelschoenen, want dat kan een pijnlijke ervaring worden. Kom daarom voor een wandeltocht eerst even langs bij Schoenmode Bendermacher VOF in Gulpen (tussen Heerlen en Maastricht), zodat wij u kunnen helpen met de juiste wandel- of bergschoenen.

Specialist in wandelschoenen

Door onze liefde voor wandelen en jarenlange ervaring in de schoenmode zijn wij gespecialiseerd in wandelschoenen, bergschoenen en de bijbehorende accessoires. Wij vinden dan ook in no time de juiste schoen voor u! Wij bieden een uitgebreid assortiment van zowel heren- als dames schoenen van de merken Grisport,Aku, Lowa en Meindl. Daarnaast verkopen wij ook verschillende wandelaccessoires zoals Falke trekking sokken, rugzakken en heuptasjes van Deuter, Leki wandel- en nordic walking stokken en diverse onderhoudsmiddelen.

Bekijk assortiment

Onze merken

  • Grisport
  • Lowa
  • Meindl
Fijn op pad met onze schoenen

Onderhoud van uw wandelschoenen

Goede wandel- of bergschoenen zijn meestal een flinke investering. Onderhoud ze daarom goed zodat ze lang meegaan. Maak ze regelmatig schoon en vet ze in met bijvoorbeeld Meindl Sportwax. Deze wax geeft het leer de nodige voeding en zorgt voor soepelheid. Tevens geschikt voor Gore Tex gevoerde schoenen.


Controleert u verder regelmatig de slijtage van het hakprofiel. Een slijtage die te ver naar één kant neigt, is niet goed voor uw schoenen en zeker niet voor uw
voeten. Ook onderhoudsmiddelen voor uw schoenen vindt u in onze winkel aan de Dorpsstraat 24 te Gulpen.

Contact opnemen

Lekker borrelen na het wandelen

Wilt u zich na een flinke wandeling belonen met een lekkere borrel? Dat kan in Gulpen maar al te best! Gun uw voeten even rust in een van de horecagelegenheden rondom het knusse marktplein, terwijl u van een Gulpener biertje nipt. 


En bent u op zoek naar een overnachting in Gulpen? Wij raden de Gulpenerberg-camping en Camping Osebos aan.