Wandelen en outdoor bij Bendermacher Schoenmode

Bij ons in Zuid-Limburg is wandelen toch wel het fijnst. De glooiende heuvels, het prachtige landschap: het maken van een wandeling is hier nooit saai. Het zuiden van Limburg staat dan ook onder meer bekend om de beruchte wandeltocht ‘Nacht van Gulpen’. Wandelen zonder goede wandelschoenen? Dat kan een pijnlijke ervaring worden. Ga daarom voor een wandeltocht eerst even langs Bendermacher Schoenmode in Gulpen (tussen Heerlen en Maastricht).

Wandelen en outdoor bij Bendermacher Schoenmode

Specialist in wandelschoenen

Bij schoenenzaak Bendermacher zijn we gespecialiseerd in wandelschoenen en de bijbehorende accessoires. Door onze liefde voor wandelen en jarenlange ervaring in de schoenmode vinden we in no time de juiste wandelschoen voor u.

Van Grisport tot Meindl

We verkopen een uitgebreide collectie wandelschoenen van de merken:

grisport lowa aku meindl

Daarnaast hebben wij ook verschillende wandeltoebehoren in het assortiment zoals: Falke-trekkingsokken, Deuter-rugzakken en heuptasjes, Leki-wandel-en nordicwalkingstokken en diverse speciale onderhoudsmiddelen.

Onderhoud van uw wandelschoenen

Goede wandelschoenen zijn meestal een flinke investering. Onderhoud ze daarom goed zodat ze lang meegaan. Maak ze regelmatig schoon en vet ze regelmatig in met bijvoorbeeld Meindl Sportwax. Deze geeft het leer de nodige voeding en zorgt voor soepelheid: ook voor Goretex gevoerde schoenen.

Controleert u verder regelmatig de slijtage van het hakprofiel. Als dit te ver aan een kant versleten is, is dit niet goed voor uw schoenen, maar zeker niet voor uw voeten. Ook onderhoudsmiddelen voor uw schoenen vindt u in onze winkel in Gulpen.

Lekker borrelen na het wandelen

Na een flinke wandeling uzelf belonen met een lekkere borrel? Dat kan in Gulpen maar al te best. Gun uw voeten even rust in een van de horecagelegenheden rondom het knusse marktplein, terwijl u van een Gulpener biertje nipt.

Op zoek naar een overnachting in Gulpen?
Wij raden de Gulpenerberg-camping en Camping Osebos aan.